Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocne igraszki

Usiadła przy
Kominku
Spijając wino
Z moich warg

Podbiegła cichutko
Na palcach
Musnęła dotykiem
Kaszmiru

Wzrokiem
Przebiegła po Ciele
Drżeniem
Łaskocze me
zmysły

Zostawiła Zapach
Na skórze
Jakby odejść
Nie chciała

A jednak serce
Samotne
Porzuciła
Pod kocem
Jeszcze ciepłym
od marzeń

Niespełnionej Miłości

47 970 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • jesienna mgła

    26 December 2010, 18:27

    westchnę tylko ... :) " Miłość" - wierzę, że kiedyś zatrzymamy ja na tyle przy sobie iż zdąży nas pokochać

  • Voyage

    22 December 2010, 12:07

    Pięknie i namiętnie, pozdrawiam ;)

  • Huaquero

    21 December 2010, 20:07

    Cudny wiersz, porywam, pozdrawiam :)

  • 21 December 2010, 19:44

    Piękny wiersz...Pozdrawiam:)

  • 21 December 2010, 19:15

    tak delikatnie wykrzyczany ból ...łkającego serca