Menu
Gildia Pióra na Patronite

nudziara

urodziłam się na podobieństwo kamienia
zbyt bezbarwna zimna i twarda
nieraz tylko miłość obmywa mi stopy
by przypomnieć jak bardzo kocham
pęd dużych miast

i po całym dniu wciąż czekam

na to w co wierze
że ma być mi dane
na chwile nie nazwaną
która nie ma jeszcze
swojego odbicia w lustrze

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    14 December 2014, 09:59

    pogłaskaj go, przygarnij...inaczej nie da ci spokoju:)

  • luterin

    14 December 2014, 03:18

    Wiesz, chodzi za mną ten wiersz jak kot...:))