Menu
Gildia Pióra na Patronite

próżnia.

uratowałam się
jakby przypadkowo.

MIŁOŚĆ -
jak nie miło cię widzieć.

już
tylko ta cisza
jakaś taka głośna
gdy nie ma Ciebie
tutaj

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!