Menu
Gildia Pióra na Patronite

upojona latem w cieple się zanurzam
oślepiona słońcem nic już nie dostrzegam
nie trzeba pamiętać bo czas się zatrzymał
powietrze pulsuje gorącą rozkoszą
fale nieśpiesznie dobiegają końca
ten cudowny bezruch zbyt szybko przemija

48 505 wyświetleń
418 tekstów
105 obserwujących
  • Naja

    22 August 2016, 12:00

    O rety !!! Ty wiesz wszystko. Moje serce w lecie zawsze bije szybciej...

    Dziękuję bardzo za słowa, obecność, wyróżnienie.

    Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :-)))

  • 21 August 2016, 12:24

    Ale szybsze serca bicie potrafi zatrzymać tryby zegara.
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))