Menu
Gildia Pióra na Patronite

upływ

upływa świat
goni za czasem
dostaje rozedmy płuc
ciężko wydostać się z labiryntu

marzenia senne
marzenia znikome

chcemy się wydostać
z dna roztropności

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • mill

    29 May 2015, 11:23

    ...ciekawy wiersz ;)