Menu
Gildia Pióra na Patronite

Księżniczka Mądrości i ja

Upał stwarza możliwości
Szeroko zakrojonych form wypoczynku
A więc obrywam Zosi
Strąki grochu
Czasem aż w dziewięć słodyczy ziaren
Jeszcze kilka owoców poziomek i porzeczek
Czerwonych jak truskawki
Które też Jej zerwę
Tak zasileni
Gramy w rybki
Układamy puzzle
Oglądamy szalone współczesne bajki
Pięknie jest być dziadkiem
Szczęśliwej księżniczki Mądrości
I to tyle

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    7 July 2017, 13:01

    Dziękuję, w pewnych okolicznościach dobra łatwo przychodzi ładne.

  • 28 June 2017, 22:57

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))