Menu
Gildia Pióra na Patronite

nic(ość)

upadły krzyż
zdeptana dusza
miłości
bez granic

kamienne anioły
krwawych łez strażnicy
niewzruszone
mimo zła
jak memento nieuniknionego

ktoś wyciąga rękę
z mgły
w pustkę serc
ślepych oczu

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 28 September 2013, 20:20

    @Czarna ...dotykiem ogrzewasz dłoń mą

    @Giulietka ...jak zwykle pięknie ...

    dziękuję Wam ...

  • giulietka

    28 September 2013, 10:03

    cienie minionych nocy
    odbierają światło mym dniom
    choć tyle minęło lat
    czas nie wcale nie ulżył ranom
    uciekam od ludzkich spojrzeń
    by nie dziwiły sie łzom
    i tylko oczy kamienne
    czasem łzę ze mną uronią

    Tak mi się dopisało...
    Pozdrawiam, Adamie.;)

  • czarna mamba

    28 September 2013, 09:59

    Adamie:)wyciągam do Cię rękę swą :)