Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Upadam...
Nie widze ja leże
Szczęście odeszło w odchłań
Miłość którą czułam odeszła w nieznane
Zraniła duszę mą
Zabrała co dobre
Zostawiła ból i łzy
Nabrałam sie na nią po raz kojeny
Nie chce jej znać!
Głupie serce jej pragnie
Lecz rozum podpowiada żeby nie iść za jej głosem
Miedzy tymi obydwoma sprzecznościami krew sie leje....
Żyletka w żyle tkwi nadal
Może tam po drugiej stronie
Znajdę radość z życia......

1965 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Julka10219

    23 September 2012, 13:03

    Piotrze i Grażyno dziękuję za miłe komentarze :)
    Miłej niedzieli

  • marka

    22 September 2012, 20:59

    Krótkie i dosadne,
    Ciekawy i wymowny wiersz.

  • 22 September 2012, 14:42

    tam rządzą.....tak myślę te same układy ... zmodyfikowane materialnie.... pozdrawiam