Menu
Gildia Pióra na Patronite

Umówić się pragnę z Tobą w parku który śniegiem tak pięknie jest przyozdobiony,tulić Cię byś nie zmarzła i zaprosić na gorącą kawę w lokalu moim ulubionym.Żebyś mimo mrozu i zimy która tak śniegiem i lodem nasze miasto skuła, to w moim towarzystwie zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa żebyś się Kochanie czuła.Zimowa aura także cudownym spacerom we dwoje przyjemność sprawić potrafi,i ta para wymarznięta lecz szczęściem upojona szybciej do wspólnego łóżka by się rozgrzać trafi.

848 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!