Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nielot zwany miłością

Umościłeś posłanie w moim sercu,
tak na tymczas,

teraz parzysz mi skórę, a ja
żałuję za grzechy twoje

13 047 wyświetleń
57 tekstów
56 obserwujących