Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy potykamy się o niebo odbite w kałuży

Umieranie nie jest łatwe,
choć śmierć nieraz bywa piękna.
Trudniej zaakceptować przemijanie
i czas który nie ubłagalnie się kurczy.

Przychodzi taki moment
że już nie gonimy motyli,
w zamyśleniu.

Bóg dał, Bóg zabrał

http://www.youtube.com/watch?v=kZuYff81-Fc

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    2 November 2014, 12:12

    .Rodia dla równowagi psychicznej dobrze jest nieraz na kogoś zwalić choć część nadbagażu nawet jeśli jest to Bog.

    Uśmieszek tak mnie naszło, dziwnie

    Dobrego dnia:)

  • .Rodia

    1 November 2014, 10:53

    bóg bóg bóg
    weźcie trochę na siebie - odrobinę chociaż

    spokojnego dnia
    unsub