Menu
Gildia Pióra na Patronite

Post Scriptum.

Umieram
rozdarty na strzępy
i sypią się ze mnie drzazgi
kolorowe...

Świecidełka lecą
jakby...
unoszą się...
pięknie matowo kolorowe

Zdycham i drewnem rdzewieję
- to kredka rdzawa
lecę, lecę, lecę...
błogo...

Drzazgowe strumyki
kolorowe, matowo świecące
ciekną, a ja się wybijam tam
gdzie tylko ja być mogę...

W Świat mój...

http://www.youtube.com/watch?v=Mk0OF9DdVhw

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • awatar

    24 June 2013, 13:22

    tekst ułatwia odkryć piękno świecących strzępów ludzkich fruwających w poezji zdychającego młodego pokolenia,
    wstrząsające!