Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samobój.

Umarłem ze dwa
może trzy razy
ani razu się nie odrodziłem
jest mnie więc półtora
a powinno być po trzystakroć

umarłem ze dwa
trzy razy
a tylko raz się narodziłem
ile jest mnie
jedna trzecia?

umarłem ze dwa
trzy... umieram
chyba dalej
skupiając się na liczbach
których nie ma

Chciałbym napisać: "KONIEC"...

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    15 April 2016, 14:06

    Za krótko żyję, żeby o tym pisać :)

  • fyrfle

    15 April 2016, 13:49

    No to teraz to samo napisz, tylko o tym jak żyłeś:)

  • fyrfle

    15 April 2016, 13:48

    Liczy się tylko ile razy żyłeś.