Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Umarł czas.
A wtem wszystko nabrało intensywności,
każdy zapach, każdy uśmiech, każdy deszcz.
I te poziomki podane w koszyku marzeń..

Jeszcze niebo w swej nieskończoności
łamie fale spojrzeń
z nadzieją na jutro..

43 336 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • Nie płacz Ewcia

    24 October 2023, 19:18

    Cudne to!

  • agniecha1383

    29 July 2012, 14:34

    Podoba mi się:)
    poziomki z nadzieją podane...zapachniały....

  • Julka 10

    20 July 2012, 18:51

    Z nadzieją na piękne jutro, tylko poprzez miłość człowiek spoglądać potrafi...

    No ale mnie tym wierszem zaskoczyłeś Arturze, myślałam, że mi stronki przeskoczyły? :):):):)

    Spokojnego i radosnego wieczoru :):)

  • EmilG

    20 July 2012, 16:51

    nadzieja ponoć umiera ostatnia, świetny