Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ulotny pył przez deszcz uziemiony,
i smak życia z wyczucia obdarty
milej i ciszej się robić zaczyna
nie ja lecz Ona, moja dziewczyna
tak w kroplach tańczymy
śnimy w oparach nadziei
Umyśle niepewności! Ty zostaw
prześwietlać zaprzestań.
Widziałem przez chwilę
przyszłości ułamek.

2337 wyświetleń
27 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!