Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ukryte myśli
Ukryte słowa
Ukryte emocje
To już połowa

Milczy serce
Milczy dusza
Milczy spojrzenie
To tylko zapełnienie

Drobne gesty
Miłe słowa
Ciepły uśmiech
To połowa

Życzliwe spojrzenie
Dotyku drżenie
Oblicza uwielbienie
To już dopełnienie

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • Janya

    15 January 2014, 18:57

    Ładnie;))