Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maski

Ukryci
pod maskami
nie siebie
odgrywają sceny marzeń.
Aktorzy i widzowie
w teatrze życia.
W ostatnich rzędach
klakierzy
tego przedstawienia
podsycają atmosferę
całego kamuflażu.
Spektakl
trwa dalej.

13 228 wyświetleń
91 tekstów
2 obserwujących
  • Bychu

    11 January 2013, 18:26

    :)

  • Kenzo

    8 January 2013, 10:33

    Autor jest pewnie reżyserem spektaklu ?:)