Menu
Gildia Pióra na Patronite

podróż prześlubna

ukorzyć się w życiu ukorzenić
ożenić się z różą
która płonie w głowie
z każdego oddechu
uczynić potrzebny
bo tylko tak
dalekim od śmierci

i jeszcze
oświadczyć się tobie
pókim odziany
w tatuaże wierszy

oświadczyć się tobie
w nienaglącym trybie
w trybie pokornym

oświadczyć się tobie
by stać się wolnym

4824 wyświetlenia
95 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!