Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zraniłeś.

the last song

Ukochany!
Zraniłeś mnie.
Zraniłeś moje serce,choć powtarzałam Ci,że jak znikniesz,ono pęknie na drobne kawałki.
Zraniłeś moją duszę,zagnieżdżając się w niej,a następnie wyrywając cząstkę siebie z niej.
Zraniłeś moje ciało,ukazując się przed tobą cała,zmuszając się do niegodnych w mym wieku czynów.
Zraniłeś moją pamięć,za każdym razem,gdy zamykam oczy,widzę twój uśmiech skierowany do mnie.
Zraniłeś moje oczy,one nie mogą już patrzeć na świat w tych samych barwach.
Zraniłeś moje usta,one miały Cię całować,a nie chlipiąc nawoływać twoje imię,abyś wrócił.
Zraniłeś całą mnie,bo nie mogę Cię zapomnieć i żyć dalej,ciesząc się z życia.

1093 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • Sexoh't

    2 November 2016, 22:35

    był nie zapomniany seks też