Menu
Gildia Pióra na Patronite

5 w 1

jratajczyk

jratajczyk

Ukochana Istoto,cudowny Aniele,czy gdybym chciał Cię pocałować było by to zbyt wiele?Uśmiechasz się choć w sercu ból wielki Nosisz,powiedz Mój Aniele jak Ty to wszystko Znosisz? Wielu mężczyzn Tobie objetnice składało, że zawsze i do końca dni Twoich będzie Cię kochało.Szkoda że ja Tobie tej objetnicy nigdy nie zlożyłem,bo naprawdę Cię kochałem lub przynajmniej tak sadziłem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pragnąć i kochać,kochać i pragnąć i Twego ciała tak bardzo łaknąć,kiedy Cię widzę głodu nabieram i w wyobraźni ciuch z Ciebie zdzieram.Oboje się na podłodze tarzamy i w dzikiej rozkoszy ubrania ściągamy.Po kilku godzinach zmęczeni żałujemy,lecz w głębi serca jeszcze tego chcemy.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Był pierwszy dzień Świąt,on wyszedł po śniadaniu było mu bardzo smutno po wczorajszym z Nią pożegnaniu.Razem te święta sobie zaplanowali,trochę pojedli później się wygłupiali a kiedy noc nadeszła bardzo namiętnie i bez zahamowań sztuce miłości oboje się oddawali.Teraz oboje oddzielnie święta samotnie spędzają,zawsze tak jest kiedy temat ślubu ich dwojga na siłę ustalają.Nie spieszcie się Kochani bo przecież się pragniecie,nie zmieni to Waszych uczuć gdy ślubu nie weźmiecie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak bardzo pragnę Cię uszczęśliwić,żebym swoją miłością do Ciebie mógł cały świat zadziwić.Że Jesteś tak bardzo Kochana na rękach Noszona i Uwielbiana,lecz życie inny scenariusz mi napisało,i od Ciebie na bardzo długo odejść mi kazało.Dlaczego coś lub ktoś kogo bardzo pragniemy,musi z naszego życia odejść choć wcale tego nie chcemy?Przekorny los ciągle na naszej drodze życia różne pułapki nam stawia,jakby się bało dać szczęście i ludzkiej miłości się obawia?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak by to było nic nie czuć i nikogo nigdy nie kochać?Nie było by tyle bólu i nie musiałabyś po nocy szlochać.Lecz nasz świat niestety nie jest idealny,rodzimy się,kochamy i w końcu zostaje po nas puch marny.Ciebie nie da się nie kochać,nie można też uczucia do Ciebie zlekceważyć,nie potrafię obojętnie obok przejść i nie umiem przestać o Tobie marzyć.

848 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    3 April 2013, 22:20

    Uczuciowo:)