Menu
Gildia Pióra na Patronite

dziki ład

układam w całość
zagubione gdzieś w pośpiechu
ulotne chwile
kołysanką
cicho i spokojnie kładę do luzka
zmartwienia

to takie proste gdy ufasz ...
uswiecam tą ciszę
muśnieciem ust
wierząc w życia cud

23 996 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • fyrfle

    18 April 2016, 08:39

    Ta niechlujność, to prowokacja?

  • Papużka

    18 April 2016, 07:32

    Błąd ort.

  • Cailleach

    18 April 2016, 02:32

    Sliczny !