Menu
Gildia Pióra na Patronite

martwa natura

układam milczące wersy
niespokojne
jak cisza przed burzą
unikam jednego spojrzenia
które wszystko by wyjaśniło

próbuję pozbierać w myślach
rozsypane na stole słowa
omijam wzrokiem kubek
z niedopitą kawą

próbuję zacząć bez ciebie
dzień
w którym nas nigdy nie było

137 610 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    23 July 2014, 12:08

    Danusiu, może i pachnie smutkiem, ale Twój komentarz mnie uśmiechnął, dziękuję.

    Adnachiel,
    jest taka tajemnica
    którą powtarza serce
    że można być nie będąc
    nie pragnąc w zamian nic więcej

  • Adnachiel

    22 July 2014, 20:14

    Jest takie jedno życzenie
    o które mój anioł się modli w niebie:
    abym nie musiał żyć
    ani jednego dnia bez ciebie...

  • dana1596

    22 July 2014, 18:14

    pachnie smutkiem po rozstaniu...ale głowa do góry, jeszcze tyle dni przed Tobą...a każdy niesie niewiadomą...A kubek umyj:), niech się nie szwęda, najlepiej wrzuć do śmieci i nowy sobie kup:)
    Pozdrawiam serdecznie