Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukarana jestem przez wir pogardy
otwarte rany lizane piaskiem
ciagną mnie po pustyni jak ofiarę
a więc to jest mój grób
cyklon przeszywający kości gniewu
przeznaczony dla mnie
ogarnia mnie furia zła i nienawisci
mgła opada...
w mojej dłoni...nowy świat
tętniące życie pęcznieje w środku nas
wsiąkam w to coraz głebiej
ogarnia mnie euforia i przerażenie.
https://www.youtube.com/watch?v=AFCYwmbSlzI

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    29 March 2015, 13:24

    Miło mi ,że goszczę w swych niskich progach mężczyzn :)ciepło pozdrawiam

  • Sierjoża

    28 March 2015, 21:55

    Elegancki wirsz. Milego!

  • Colinas

    28 March 2015, 21:50

    Taka historia w kilku wersach i ta muzyka. Fantastycznie.