Menu
Gildia Pióra na Patronite

dokąd zmierzasz świecie

ujrzałem nic
w oczach pustkę
ujrzałem świt
zrodzony po wojnie
ujrzałem gniazdo
śmierci piskląt
ujrzałem granicę
obłędu

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 21 August 2016, 12:15

    Lecz jeśli granica była tylko fatamorganą... świt także...
    Dobre.
    Pozdrawiam. :)