Menu
Gildia Pióra na Patronite

W deszczu...

Ujrzałem Cię w deszczu
gdy szłaś ulicą
omijając kałuże łez
wypłakanych bezpowrotnie
wsłuchaj się w ulice
jak milczą ze wstydu
opłakując tych
którzy Cię nie zauważali
lecz ja
widzę w Tobie to
czego inni nie dostrzegli
coś
co rozpala we mnie tęsknotę
by znów wracać do Ciebie
gdy odejdę

1281 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • obito

    6 April 2012, 17:41

    Warto go sobie zachować na później...

  • marka

    24 March 2012, 20:41

    Dużo uczuć.