Menu
Gildia Pióra na Patronite

ugrzęzłam po kolana

tak wiele dłoni
lecz która z nich
pomocna

jak dostrzec nieskazitelną
prawdę i chęci

ostatkiem sił
próbuję wybrnąć
z tego sama

losie
podaj mi linę

zholuj wynędzniałą
duszę

hulaj moje życie
tylko nie zgub się
wśród rozstroju uczuć

amok
bezmyślność
nicość
bezsens
dno

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!