Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwabione

ufanie zlepione na próbę
jak wzburzone morze
o pomoc nieudolnie prosi
nienazwane beztroską rozkołysane
w zabawie zdumień
spragnione szuka spełnienia
zauroczenie z cienia przeczuć
przy boi czekania
tratwą rozumu się ratuje
a naiwność jak zwykle
pod klamką horyzontu
nieudolnie się pnie

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    30 January 2011, 12:23

    Dziękuję za miłe słowa

    zwabione... uczucia w sieci bycia

    pozdrawiam :)