Menu
Gildia Pióra na Patronite

Udławić się można
uśmiechem przez łzy
by równowagę utrzymać
dla pozorów lekkości bytu.

Przegryzać gorycz żalu
że świata nie dzielisz
na połówki dwie
co jedność tworzyć powinny.

Zasypiać z nadzieją
i budzić z wiarą
co sypią się w klepsydrze
obojętności.

78 910 wyświetleń
936 tekstów
120 obserwujących
  • wolnaenergia

    13 September 2013, 23:26

    Cos pięknego. Zabieram.