Menu
Gildia Pióra na Patronite

Udajemy że nas nie ma

Omijamy spojrzeniem swoje cienie na ścianie

Myśli prowadzimy różnymi drogami,
by nie spotkały się na rozdrożach domysłów

Milczymy

Nie dotykamy marzeń - zmęczone drzemią
w zakamarku powiek

Tak łatwo je obudzić…

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • 28 August 2017, 16:07

    Finezji. To żart.
    Bardzo fajny utwór. Lubię taką poezję.