Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie odsmażana miłość spotkanie dwóch małżeństw Kowalskich

Udajemy lepiej od nich
że wszystko u nas
w porządku

Po tylu latach małżeństwa kleks
kaszanka
o przekleństwa - "urąganka"

Żal wbity w kaloryfer
mówi boże
czemuś mnie opuścił
boże
i na krzyżu przyszłości
drżącą ręką
drapie się po głowie

Porcję frytek poproszę

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    17 September 2013, 11:14

    Udawanie siada na wątrobie jak ta porcja frytek, odsmażana w oleju, wskazującym na wielokrotne użycie. Jełczeje życie od takich spojrzeń. Czasem sobie myślę, ileż to może wmówić sobie człowiek, by na końcu się zdziwić, że kiedyś chciał wierzyć w co inne....
    :)

  • 16 September 2013, 12:20

    ładny obraz

    /// na krzyży przyszłości ? / na krzyż przyszłości ?/

  • onejka

    16 September 2013, 10:55

    Jakże prawdziwe...