Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłosna śmierć

uczucie miłości mnie zabija
sztylet w serce mi wbija
zamyka mnie w samej sobie
z żyletką witam w mym grobie
bo od miłości umieram
swe szczątki tutaj już zbieram
zostawię tylko Twe zdjęcie
i napis: KOCHAM NAJWIĘCEJ

533 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!