Menu
Gildia Pióra na Patronite

Predicted Mean Vote.

Uczucia Twe
Niczym morze
Rozległe, głębokie,
Czasem niespokojne

Lecz zawsze ciepłe
Co logice zaprzecza

Nie sięgają do morza
Moje strumyki i dorzecza
A i zanurzyć się w nim boje
Ponieważ zamarzło serce moje
I wielki ból mi sprawia
Gdy zbyt szybko ciepło uczucia
Moje serce rozmraża

Zbyt duża różnica temperatur
Między Twym morzem
A serca mojego chłodem

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    27 December 2014, 21:14

    Breath... dzięki serdeczne, Miłych snów tobie życzę.

  • Breath...

    27 December 2014, 21:13

    'Między Twym morzem
    A serca mojego chłodem' - to jest mega! :)
    śliczny, zabieram. :)

  • M44G

    27 December 2014, 21:09

    Nigdy nie miałem wąsa, lecz tak ogoliłem się dziś.

  • M44G

    27 December 2014, 21:06

    Pusta klatka bez ptaka, to coś pięknego. Ptak w klatce to okropność. Ludzie często się TU POZDRAWIAJĄ. Ja do odmiany życzę Miłych Snów, a czego miałbym życzyć jako Mar-Jan jak nie dobrych snów? DOBRANOC "Pa Pa całusy Sto dwa, a sto trzeci sam doleci. "

  • M44G

    27 December 2014, 20:58

    Ale snów Tobie dobrych mogę życzyć w każdej porze dnia i nocy. Bo przecież to tak jak życzyć zdrowia, na każdą okazję się nada. Zaraz idę rychtować bety na wyrku.

  • M44G

    27 December 2014, 20:54

    Miłych snów Bożenko.

    A i kózka też się znajdzie.

    https://www.youtube.com/watch?v=varlFj0W6UA

    Video varlFj0W6UA
  • M44G

    27 December 2014, 20:47

    https://www.youtube.com/watch?v=DqBuIaa2-_s

    "Ech ci ludzie, to brudne świnie
    Co napletli o mojej dziewczynie
    Jakieś bzdury o jej nałogach
    No to po prostu litość i trwoga
    Tak to bywa gdy ktoś zazdrości
    Kiedy brak mu własnej miłości
    Plotki płodzi, mnie nie zaszkodzi żadne obce zło
    Na mój sposób widzieć ją

    Na głowie kwietny ma wianek
    W ręku zielony badylek
    A przed nią bieży baranek
    A nad nią lata motylek
    A przed nią bieży baranek
    A nad nią lata motylek "

    Video DqBuIaa2-_s
  • M44G

    27 December 2014, 20:41

    A czemu miałbym nie lubić? Ania i Hania Borowianki były seksi kilka pokoleń się w nich kochało.

  • M44G

    27 December 2014, 20:28

    Miła jesteś, aż zanadto dla mnie.

  • M44G

    27 December 2014, 20:21

    Lubię utwór ten, jak i oryginał. Dziękuję bardzo. Lubie też "Techno Kury."