Menu
Gildia Pióra na Patronite

efemerycznie

z dala od więzienia
twoich ramion

póki nie pytałeś
co to szczęście

pomiędzy

zielenią traw
a błękitnym niebem

marzyłam by stać
za jakimiś drzwiami

które otworzysz
i zachwycisz się

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Nutka67

    1 June 2013, 21:21

    Teraz ja znalazłam chwilkę, by u Ciebie coś poczytać. Ten mi się bardzo spodobał. "pomiędzy zielenią traw a błękitnym niebem"... pięknie.
    Pozdrawiam Ewuś.

  • marka

    30 May 2013, 10:53

    Uczuciami wymalowane.

  • motylek96

    27 May 2013, 12:42

    bardzo dziękuję

    serdecznie pozdrawiam:)

  • MonikaKryza

    26 May 2013, 17:36

    Pechowa_ prawda! Taki eteryczny, grzeczny a za razem taki smutny ;__;

  • Pechowa_

    26 May 2013, 17:04

    Ładny wiersz... ;)