Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciekasz do gry .

Uciekasz od gry …
Tam wszyscy wiedzą kim jesteś .
Ale nie znają cię osobiście .
Wolisz być tam niż tutaj ze mną …
Twój dzień jest szary …
Nudzi cię rzeczywistość !
Straciłeś przyjaciół .
Zostawiasz rodzinę i innych , dla tych
Których tak naprawdę nie znasz .
Zauważyłeś już tą ironię ?
Tam jest twój drugi dom .
To straszne jak oni cię zmienili !
Już cię nie poznaję .
Odsunąłeś się do gry .
Porzuciłeś mnie ,
Ale ja cię nie zostawię …

1576 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • 11 January 2013, 18:50

    świat wirtualny to nałóg popdobny innym, czasami gorszy,
    warto zwracać na to uwagę
    pozdrawiam