Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (zimno)

uciekam
wciąż uciekam
niebytu drogą
bez ciepła twych rąk
choć
choć jesteś tuż obok
nie zostało nic

prócz kilku smutnych
kłamstw

(by inspired Czarna M.)

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących