Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Śladami

uciekam myślami do miejsc które mogę rozpoznać z zamkniętymi oczami

nos prowadzi mnie za rękę
tutejsza woń
nigdzie indziej jej nie znajdziesz

aromatyczny zapach
nutka suchych pożegnań z ciepłymi powrotami

łatwo się przyzwyczaić na moment
a zgubić dla nich głowę zakrawa o rutynę

nie zabawie zbyt długo
w tych miejscach
musiałbym spędzić nie jedno życie

17 046 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!