Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyszeptam

Ubrana w odwagę przed tobą stanę.
Zamkną oczy i złapię cię za rękę.
Powiem jak bardzo cię lubię.

Ubrana w tęsknotę stanę przed tobą.
Uronię łzę, a ty ją otrzesz.
Wyszeptam jak bardzo mi ciebie brak.

Ubrana w prawdę, usiądę obok ciebie.
Uśmiechnę się a zrozumiesz,
że nie mam już sił bez ciebie żyć

3992 wyświetlenia
48 tekstów
5 obserwujących
  • Poluniaa

    22 November 2014, 15:36

    Dziękuję za miły komentarz :D a naukę wezmę do siebie i przy kolejnych wpisach będę brała ją pod uwagę, a obecny już poprawiam :)