Menu
Gildia Pióra na Patronite

ubrana w namiętność wieczoru
w świetle nowiu księżyca
szatą myśli zdobi Twoje ramiona
blaskiem płonie zielona źrenica...

zwiewnym krokiem podąża
ścieżką marzeń woalem osnutą
gdzie oddech Twój ślad znaczy
usta namietną pieszczą nutą...

na łące czułości zakwitły zmysły
gdzie dotyk Twój wyszeptał dreszcze
miłosnym uniesieniem zaśpiewały trawy
drżącym szlakiem gwiazd..

chcę jeszcze...

78 312 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • motylek96

    4 November 2010, 13:07

    Delikatnie...kobieco...

  • Voyage

    3 November 2010, 15:30

    Rozkoszą pomaluj mój świat, przestrzenią zmysłów otul pragnienia

    pięknie w woal słów odziany erotyk

  • 3 November 2010, 11:09

    zwiewne ...pozwala odetchnąć