Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyś mój Boże

Tyś mój Boże dał mi serce,
bym wszystkich wokół kochała.

Dałeś mi uszy, dałeś mi ręce,
bym ich słuchała i pomagała.

Mam okulary, lecz widzę wyraźnie
jak bardzo Ty Boże nas kochasz.

Zawsze pocieszasz, gdy jestem smutna.
Podnosisz zawsze, gdy konam.

Gdybyś Ty Jezu nie żył na Ziemi,
tak niewielu by w Ciebie wierzyło.

Dziękuje że byłeś, dziękuje że jesteś,
że kochasz jakbyś nigdy przez nas nie zginął.

26 095 wyświetleń
250 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!