Menu
Gildia Pióra na Patronite

tchórz obłędny

tysiąc wyznań
pragnień wzruszeń
próżnych wersów
wierszy

lecz tego jednego
n a j l e p s z e g o
nie napiszesz
na każdym kroku
uwielbiając
głową

chowaną
w piach
na kolanach
twych uniesień

84 150 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!