Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czym jest magia?

Tysiące świetlików
Ciemnej nocy
Rozjaśniły oblicze
Nawet czarna ściana deszczu
Wydała się dziwnie
Przychylna

Obudziła cień
Rzeczywistym
Prawdziwym
Zmieniła noc
W dzień

Wymyślona?

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!