Menu
Gildia Pióra na Patronite

zniknę

tysiące strzępów podartych listów do ciebie
chowam pod powiekami
może kiedyś rzucę ci je prosto w twarz
bo serca raczej nie dosięgnę
i myśli tych najgłębszych i najukochańszych

potłukę zegary które odliczają minuty
mojego niebycia w twoich oczach
gdy ciebie jest we mnie więcej niż mnie samej

w obcych twarzach zatopiona
zniknę
http://www.youtube.com/watch?v=Q6j0CDFUmH8

1733 wyświetlenia
17 tekstów
1 obserwujący
  • spirate

    30 November 2013, 15:57

    dziękuję! :3

  • Rikitikitawi

    30 November 2013, 00:12

    nie znikniesz, nie umiesz, nie trwało to chwilę...:P