Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęcza .

tysiące odcieni szarości dnia
i choć każdy szuka
i próbuje coś domalować
w najmniejszej szczelinie
nie ma miejsca
na kolor
boże daj znak
jeśli na tym świecie
jest jeszcze
jakaś nieprzebyta tęcza

996 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!