Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kraniec Myśli.

Tyś co na skraju myśli
w dół przepaści patrzysz
z dna...

Siądź i niech...
niech twoja twarz poczuje wiatru chłód
bo tam gdzie idziesz
nie ma powiewu wolności
i nie postawisz już kroku

Tyś
co na skraju myśli

Poczekaj...

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    1 December 2013, 17:53

    Chłodem powiało i trwogą...

    A wiersz zatrzymuje :-)