Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwaśne

Ty, niedojrzałe Serce,nie zawodź
nie eksploduj
Na płatek przeszłości ,drgając
teraźniejszości w twarz

Zamknij dopływy krwi,niech umiera
zarodek niech się nie przeistoczy w całkowitość

nawet gdyby czuło,że powinno.

6157 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!