Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Ty należysz do mnie.
Odejdziesz, a mój będziesz.

Bo ty należysz do mnie.
Ja do Ciebie.

Nasze serca
złączone niewidzialnym atramentem.

Będziesz cierpieć.
Będę cierpieć.

Ale zawsze.
Zawsze.

Będziemy należeć do siebie.

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!