Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylu ludzi wkoło
A ja nadal samotna

Tyle hałasu wszędzie
A ja słyszę ciszę

Tyle zła w świecie
A ja szukam dobra...

Na zewnątrz ciepła zima
A w sercu chłód
To smutek....
On powoduje tą tęsknotę
za kimś kogo już nie zobaczę...

7334 wyświetlenia
72 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!