Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten Ktoś

Tylu ludzi jest na świecie
ale tylko Ty w nim jeden
równym rytmem, jednym tchem
nasze serca biją dla siebie.

To jest ten moment
ten czas przeznaczony tylko dla nas
teraz nie ważny jest cały świat
bo magia dała o sobie znać.

Niech zamilkną wszyscy Ci
co nie wierzą w szczęście
miłości mówią dość
bo dla mnie ważny jest ,,Ten Ktoś''.

4294 wyświetlenia
41 tekstów
1 obserwujący
  • wdech

    28 May 2015, 22:56

    fajnie o Ktosiu
    :P

  • M44G

    28 May 2015, 21:55

    Bardzo ładnie. Słodkich snów.