Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam

Tylko przyjdź
Bądź
Kochaj

I już nie zostawiaj mnie na dłużej

Nie mam siły na samotność
Ona pozbawia mnie
Reszty miłości do Ciebie

Po prostu przyjdź
I zostań gdzieś na chwilę

Nie mam już siły by Cię wołać
Krzyk osłabia mnie
I tracę oddech

Nie mogę dłużej czekać

Wreszcie milknę
Cisza
Zostałeś w mojej głowie
I tylko cichy w sercu krzyk
Przypomina mi o Tobie

2567 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • Anette

    5 December 2017, 22:10

    Bardzo dziękuję i zachęcam do zapoznania się z resztą mojej twórczości.

  • 5 December 2017, 20:38

    Piękny wiersz.
    Przykro mi, że ból był inspiracją.