Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko marzenia mi pozostały
Uczucia, którymi mnie darzyłeś dawno już uleciały
Czy Ty mnie w ogóle kochałeś
Czy tylko tak po prostu mi o tym powiedziałeś
Czy byłam kimś dla Ciebie
Tego prócz Ciebie nikt naprawdę nie wie

Oczy zamykam
i wspomnieniami Ciebie szukam
Niestety ból tylko delikatnie mnie przeszywa
tnąc moje serce jak brzytwa

Kochana rzeczywistość już wróciła
i moje życie przemieniła
Ustanowiła coś nowego
Niestety już bez niego....

7334 wyświetlenia
72 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!